Despre Noi Supra Construct
cautare
 
CATALOG PRODUSE
  Canal Plat
  Grile de Ventilatie
  Tubulatura
  Usite de vizitare
  Ventilatoare
   Newsletter


  » supra.ro
 
    Despre Noi

Supra Construct, in calitate de unic importator si distribuitor al produselor Rempuszewski I Syn din Polonia si Riegelhof und Gartner din Germania, si-a propus sa ofere o solutie completa in domeniul ventilatiei casnice.

Gradul ridicat de umiditate din locuinte este factorul principal al unor pierderi enorme de energie si al generarii de aer viciat. De aceea o ventilatie corespunzatoare si controlata este absolut necesara.

Prin sistemele complete de grile, tubulaturi, prize de aer, ventilatoare si multe alte accesorii, venim in intampinarea celor care au inteles ca ventilatia casnica (domestica) a devenit un "must" odata cu aparitia tamplariei termopan care etanseaza perfect, a sistemelor termoizolatorii pentru locuinte, etc.

Ventilatia defectoasa sau insuficienta genereaza pierderi masive de energie termica, pereti imbacsiti, geamuri aburite (in ciuda faptului ca sunt termopan), concentratie scazuta de oxigen, rezultand intr-un vadit disconfort pentru oameni.

Va puteti rezolva toate problemele iscate de aerul viciat, apeland la sistemele de ventilatie oferite de firma Supra Construct.

 
Copyright (c) 2004. Supra Construct Srl. Toate drepturile rezervate
 
     
    wdp.ro | web agency